Ak Partili Özbek: Yaralarımızı hep birlikte saracağız

Ak Partili Özbek: Yaralarımızı hep birlikte saracağız

AK Parti Hakkari İl Başkanı Abdulmuttalip Özbek parti teşkilatı ile birlikte, Maraş Merkezli Depremlerden etkilenen ve kente misafir olarak depremzedeleri ziyaret etti.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde iki depremin ardından 10 ilde arama ve kurtarma çalışmaları sürerken, afetzedelere yardım faaliyetleri yoğunlaşıyor.

Bir çok afetzede de Türkiye'nin farklı kentlerine yerleşerek yaşamlarını idame ettiriyor. 

Ak Parti İl Başkanı A. Mütalip Özbek Parti teşkilatı ile birlikte Hakkari'ye gelerek otel, yurt ve evler de konaklayan depremzedeler ile bir araya geldi.

Başkan Özbek ilk ziyaretini Şenler Otelinde konaklayan ve ardından KYK Yurdunda afetten etkilenen aileler ve çocuklarla sohbet ederek ihtiyaçları olup olmadığını ve ihtiyaçlarının giderilmesi için desteğe hazır olduğunu ifade etti.

Burada kısa bir açıklama yapan İl Başkanı Özbek, Cumhuriyet tarihinin en ağır ve acı felaketlerinden birisiyle karşı karşıya olduklarını belirterek, "Acımız büyük. Depremde vefat eden vatandaşlarımıza yüce Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz. Allah'ın izniyle bu zor günlerden birlik ve dayanışma içerisinde atlatacağız." ifadelerini kullandı. 

Depremzede vatandaşlar ise Hakkari halkının misafirperverliğinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

1.jpg

2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum