Ak Partili kadınlardan 25 Kasım açıklaması

Ak Partili kadınlardan 25 Kasım açıklaması

Ak Parti Hakkari Kadın Kolları Başkanlığı 25 Kasım Kadına şiddetle mücadele günü nedeniyle açıklama yaptı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

AK Parti İl Başkanlığı binasından bir araya gelen kadınlar 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü" dolayısıyla basın açıklaması düzenledi..

Kadın Kolları Başkanlığı üyeleri adına açıklama yapan Kadın Kolları Başkanı Münevver Ertuş, partilerinin güçlü bir kadın hareketi olduğunu belirtti.

Kadın odaklı politika ve uygulamaların takipçisi olduklarını, bugüne kadar kadına yönelik şiddetin önlenmesi ve yaptırımların artırılması için var güçleriyle çalıştıklarını ifade eden Ertuş, "AK Parti teşkilatları olarak, her adımımızda bu bilinçle hareket ediyor, her fırsatta dile getiriyoruz. Tek bir kadına yönelik şiddete dahi tahammülümüz yok. Kadına yönelik şiddet, yalnızca kadın oldukları için uygulanan veya kadınları etkileyen, kadının insan hakları ihlaline yol açan her türlü tutum ve davranıştır."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.