Ak Parti teşkilatı teşkilatı Külliye'de

Ak Parti teşkilatı teşkilatı Külliye'de

Ak Parti Hakkari İl Başkanı Avukat Zeydin Kaya teşkilat üyeleri ile birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Göreve başlama töreni programına katıldı.

Yeniden Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Genel Kurulunda yemin etti.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Cumhurbaşkanlığı Göreve Başlama Töreni düzenlendi.

Cumhurbaşkanlığı Göreve Başlama Töreni için Külliye'ye geçen Erdoğan, devlet ve hükümet başkanları ve uluslararası teşkilatların başkanlarını ağırladı.

Öte yandan Ak Parti Hakkari İl Başkanı Avukat Zeydin Kaya, Ak Parti MDK üyesi ve Teşkilat Koordinatörü Avukat A. Mecit Tarhan, Kadın Kolları Başkanı Münevver Ertuş ve Gençlik Kolları Başkanı Kenan Beyter ile birlikte törene katıldı.

Ak Parti il başkanlığından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Hakkari İl Teşkilatımızla beraber Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde düzenlenen Göreve Başlama Törenine Katıldık. Türkiye Yüzyılını inşa etme yolundaki bu yüce vazifesi ülkemize ve milletimize hayırlı olsun."

Resim

Resim

Resim

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum