Ak Parti İl Başkanı Özbek'ten 3 Aralık Dünya Engelliler Günü mesajı:

Ak Parti İl Başkanı Özbek'ten 3 Aralık Dünya Engelliler Günü mesajı:

AK Parti Hakkari İl Başkanı Abdül Mütalip Özbek, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Ak Parti İl Başkanı Özbek, mesajında, engellilerle ailelerinin yarınlara umut ve güvenle bakabilmeleri için çalıştıklarını belirtti. 

Özbek mesajında, "Engellilerin, hiçbir kısıtlamaya uğramadan hayatın her alanında aktif olarak var olabilmeleri için çalışmak, karşı karşıya kaldıkları sıkıntıları gidermek, tüm vatandaşların olduğu gibi engellilerin de yaşam kalitesini yükseltecek düzenlemeleri hayata geçirmek öncelikli görevlerimiz arasındadır.  Sosyal devlet ilkesinin gerçek anlamda hayatın her alanına tatbik eden bir iktidarın mensupları olarak, çocuklardan yaşlılara, kadınlardan engellilere kadar toplumun tüm kesimlerini gözetiyor, politikalarımızı hak temelli anlayışla hayata geçiriyoruz. Özel gereksinimi olan grupların hayatını kolaylaştırmak ve yaşam standartlarını yükseltmek için geçtiğimiz 20 yılda önemli adımlar attık. AK Parti olarak iktidara geldiğimiz günden bu yana özel grupların kamu hizmetlerinden eşit şekilde yararlanması için büyük özveriyle çalışıyoruz. Başta İlimizdeki engelliler olmak üzere tüm engelli bireylerin 3 Aralık Gününü kutluyorum"

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.