AK Parti İl Başkanı Kaya, Kazazedeleri Hastanede Ziyaret Etti

AK Parti İl Başkanı Kaya, Kazazedeleri Hastanede Ziyaret Etti

AK Parti Hakkâri İl Başkanı Av. Zeydin Kaya, Yüksekova ilçesine bağlı Onbaşılar (Hirmin) Köyü’nde pancar işçilerini taşıyan minibüsün uçuruma yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada yaralanan vatandaşları hastanede ziyaret etti.

 

Başkan Kaya’ya ziyaret sırasında AK Parti Yüksekova İlçe Başkanı Burhan Yaşar ile teşkilat üyeleri de eşlik etti. Yaralı vatandaşların sağlık durumları hakkında yetkililerden bilgi alan Kaya, kazazedeler ve yakınlarıyla da görüştü.

Yaşanan elim kazanın tüm Hakkâri’yi derinden üzdüğünü belirten Kaya, “Onbaşılar (Hirmin) Köyü’nde pancar toplamaya giden hemşehrilerimizi taşıyan aracın şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabır ve başsağlığı diliyorum. Yaralı vatandaşlarımıza ise acil şifalar temenni ediyorum. Rabbim milletimize bir daha böyle acılar yaşatmasın” dedi.

Başkan Kaya, yaralı vatandaşların sağlık durumlarının yakından takip edildiğini belirterek, tüm imkânlarla vatandaşların yanında olduklarını ifade etti.

f32f4cb8-cf94-4ca8-8d86-ed824cba3904.jpg

193bdc68-dbb4-42a5-9911-84fafc2ca1e4.jpg

792d88b8-db04-4a4d-9b05-5c3840e98bea.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.