Ak Parti İl Başkanı Emrullah Gür'ün 23 Nisan mesajı

Ak Parti İl Başkanı Emrullah Gür'ün 23 Nisan mesajı

Ak Parti Hakkari İl Başkanı Emrullah Gür, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 100. kuruluş yıl dönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Ak Parti Hakkari İl Başkanı Emrullah Gür, mesajında şu ifadelere yer verdi: '' 23 Nisan 1920; Türk milletinin hürriyet ve egemenlik iradesini temsil eden, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı ve dünyaya tüm ihtişamı ile millet olarak ayakta olduğunu ilan ettiği gündür. Millet olarak şanlı tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan 1920, varlığına kastedilen yüce Milletimizin uyanışını, esaret zincirlerini kırıp, bağımsızlık için şahlandığı şafağın doğuşudur.  

Yüce milletimizin ve devletimizin geleceği olan yavrularımız; sizler milletimiz ve medeniyet değerlerimiz için umut ve güven ışığımızsınız. Siz; Büyük Türkiye’nin yeniden inşasında ve sizden sonra gelecek olan nesillerin, sizler gibi izzet ve erdem ile istikbale yürümesi için büyük sorumluluklar üstleneceksiniz. Bizler millet ve ülke olarak size inanıyor ve sonsuz bir güven duyuyoruz. Biliyoruz ki, yarınlarımız emin ellerdedir. Çünkü siz inancın, erdemin ve büyük fedakarlıkların size bırakacağı bir geçmişin geleceği olacaksınız. 


Büyük ideallerin, büyük mücadelelerin ve büyük umutların umudu olan sevgili çocuklarımız, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun''

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.