AK Parti heyetinden Yüksekova ziyareti!

AK Parti heyetinden Yüksekova ziyareti!

AK Parti Hakkari İl Başkanı Av. Zeydin Kaya, Esendere Belde Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu ile parti yöneticileri Yüksekova halkın sesi gazetesinin haber merkezine ziyarette bulundu.

AK Parti Hakkari İl Başkanı Av. Zeydin Kaya,  Esendere Belde Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu, AK Parti Yüksekova İlçe Başkanı Fatih Arslan ile parti yöneticileri Yüksekova Halkın Sesi Gazetesi'ne ziyarette bulundu. Burada gazetenin imtiyaz sahibi Ali Yiğit, Hakkâri Objektif Haber  imtiyaz sahibi Mehmet Özkan, gazeteci yazar ve dağcı Hacı Tansu, Yüksekova Halkın Sesi Gazetesi muhabirleri Viyan Orhan ile Ulaş Güven tarafından karşılandı.

Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Yüksekova Halkın Sesi Gazetesi imtiyaz sahibi Ali Yiğit, ilçedeki işsizlik, İpekyolundaki orta refüj,  hastane anjiyo ünitesi, kirli su ve hava kirliliği gibi sorunlara çözüm bulunmasını istedi.

İl Başkanlığı görevini devraldığından bu yana amaçlarının Hakkâri ve ilçelerine hizmet etmek olduğunu belirten Av. Kaya ise, Yüksekova’nın sorunları için çözüm üreteceklerini ifade etti.  

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.