AK Parti Hakkari'de ikinci tur çalışmalarına başladı

AK Parti Hakkari'de ikinci tur çalışmalarına başladı

AK Parti Hakkari İl Başkanlığı tarafından 2. Tur Cumhurbaşkanı Seçimleri için start verildi.

AK Parti İl Başkanı Avukat Zeydin Kaya ve beraberindeki 28. Dönem Milletvekili Adayları ve teşkilat üyeleri ile birlikte, Şemdinli'de bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

Ziyaretler kapsamından heyet önce Şemdinli AK Parti İlçe Başkanlığına ziyarette bulundu.

Parti Binasından Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı ve partililerle bir araya gelen heyet daha sonra ise 14 Mayıs'ta yapılan 28. Dönem Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçiminde rekor oy veren Şemdinli İlçesine bağlı Üzümkıran köyünü ziyaret etti.

Vatandaşlarla sohbet eden heyet, vatandaşların talep ve isteklerini dinleyerek , vatandaşlardan Cumhurbaşkanlığı Seçimleri için destek istedi.

Yapılan ziyaretlerle ilgili açıklamada bulunan AK Parti Hakkari İl Başkanı Avukat Zeydin Kaya şunları kaydetti.

'' Hemşehrilerimizle sohbet ettik, gelecek turda Cumhurbaşkanımızı en yüksek oranla yeniden Cumhurun başında görmek için sözleştik. Hemşehrilerimizin AK Partimize ve Cumhurbaşkanımıza teveccühü çok büyük. 28 Mayıs'ta yine çok büyük destekle bizlerle olacaklar inşallah. Vatandaşımızın, hemşehrilerimizin bize olan inancı ve güveni ile 28 Mayıs'a doğru koşuyoruz. Hep birlikte 28 Mayıs’ta daha güçlü bir şekilde demokrasi bayramını yaşayacağız.” dedi.

Ziyarette Başkan Kaya'ya, AK Parti Hakkari Milletvekili adayı Mehmet Budak, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Kenan Beyter ve partililer eşlik etti.

fwf-mlrxgageym3.jpg

fwgwgsaxwa4gngc.jpg

fwgwgsvxwasdmo2.jpg

fwf-mlrxgageym3-001.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.