AK Parti Hakkari İl Başkanı Özbek, istifa etti

AK Parti Hakkari İl Başkanı Özbek, istifa etti

AK Parti Hakkari İl Başkanı Abdulmuttalip Özbek,, görevinden istifa ederek 14 Mayıs'ta gerçekleşecek seçimlerde milletvekilliği aday adaylığını açıkladı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

23.Dönem AK Parti Hakkâri Milletvekilliği görevini yapan ve 2 yıldır partisinin Hakkari il başkanlığı görevini yürüten Abdulmuttalip Özbek, 14 Mayıs günü gerçekleştirilecek seçimlerde milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa ettiği öğrenildi.

Abdulmuttalip Özbek Kimdir?

Abdulmuttalip Özbek, 8 Mayıs 1963'te Hakkâri'de doğdu. Babasının adı Cemil, annesinin adı Hadice'dir. İnşaat Teknikeri; Dicle Üniversitesi Şanlıurfa Meslek Yüksek Okulu İnşaat Bölümü'nü bitirdi. Hakkâri Belediye Başkanlığı'nda İnşaat Teknikeri ve Fen İşleri Müdürü olarak görev yaptı.  Belediye Sendikası Üyeliği, İnsanca Yaşama ve Dayanışma Derneği (İYAŞ) Onursal Başkanlığı görevlerinde bulundu. 23. Dönem AK Parti Hakkâri Milletvekilliğini yaptı.

Orta düzeyde İngilizce bilen Özbek, evli ve 3 çocuk babasıdır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.