Ak Parti Hakkari İl Başkanı Gür basın mensupları ile buluştu

Ak Parti Hakkari İl Başkanı Gür basın mensupları ile buluştu

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Hakkari İl Başkanı Emrullah Gür, kentte görev yapan basın mensupları ile bir araya geldi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Akşam saatlerinde Hakkari Evinde başlayan ve 1 saati aşkın bir süre devam eden programa Ak Parti İl Başkanı Emrullah Gür, Merkez İlçe Başkanı Cumhur Demir, Gençlik Kolları Başkanı Kenan Beyter, İl Başkan Yardımcısı Turan Şimşek, Ak Parti Meclis Üyesi Sosyal Politikalar Başkanlığı Şehit ve Gazi birim Başkanı Şaban Arslan ile kentte görev yapan basın mensupları katıldı.

Kentin sorunlarının ele alındığı toplantıda gazetecilerle bir süre sohbet eden İl Başkanı Gür, partisinin kongre sürecine girdiğini ve 29 Ağustos tarihinde Merkez ilçe ile Çukurca ilçe kongrelerinin gerçekleştirileceğini söyledi.

Ak Partinin pandemi sürecinde 100 bin Hakkariliye ulaştığını ve ihtiyaç sahibi ailelere çeşitli kalemlerde yardım ulaştırdıkları bilgisini paylaşan Gür, Hakkari'nin ihtiyacı olan yatırımların yapıldığını söyledi. 

Koronavirüs tedbirleri ve ilde yapılan ve yapılacak hizmetlere değinen Gür, ”Halkımızdan ricamız hem kendi sağlıkları hem başkalarının sağlığı için maske, sosyal mesafe ve temizliğe dikkat etmesidir. İlimizde yanlış bir algı var virüsü yakalananlar 4 gün sonra iyileşiyor. Bu tür söylentilere lütfen inanmayın. Valiliğin almış olduğu tedbirlere uyun. Bakın okulların açılmasına kısa bir süre kaldı. Hepimizin kurallara uyması gerekiyor. El birliği yaparsak bu virüsün üstesinde geleceğiz. Ülkemiz birçok ülkeden daha iyi bir konumdadır. Gelin hep beraber kurallara uyalım bu beladan kurtulalım” dedi.

İlde yapılan ve yapılacak hizmetlere de değinen Başkan Gür, hükümetin Hakkâri’ye büyük önem verdiğini belirterek, yatırımların devam edeceğini söyledi.

Program hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

01-367.jpg

dsc_9789.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.