AK Parti Hakkari Heyeti Deprem Bölgesinde

AK Parti Hakkari Heyeti Deprem Bölgesinde

AK Parti Hakkari İl Başkanlığı il ve ilçe başkanlarının içinde yer aldığı 80 kişilik heyet depremzedelerin acılarını paylaşmak için, Gaziantep'in İslahiye ve Nurdağı ilçelerimizde vatandaşlarla bir araya geldi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde iki depremin ardından 10 ilde arama ve kurtarma çalışmaları sürerken, depremzedelere destek kampanyaları da hız kemeden devam ediyor. 

AK Parti Hakkari il yönetiminden yapılan açıklamada, il Başkanı Abdulmuttalip Özbek, ilçe başkanlarının yer aldığı 80 kişilik bir heyetle Gaziantep ilimizin Islahiye ve Nurdağı ilçelerinde depremzedeleri ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini ilettiği bildirildi.

'Tek yürek olarak bu zor günleri devlet, millet el ele vererek üstesinden geleceğiz' denilen açıklamada .

Heyet adına açıklama yapan İl Başkanı A. Mütalip Özbek, "İnanıyorum ki her zaman olduğu gibi devleti ve milletiyle beraber Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde hep beraber bu sorununda üstesinden geleceğiz İnşallah. Şuna şahit olduk ki; Şemdinli'nin dağ köyünde tandır başında ekmek pişiren anneden tutun, Edirne'deki anneye kadar herkes tek yürek seferber olmuş. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Rabbim ülkemizi ve milletimizi tüm afetlerden muhafaza eylesin." ifadelerini kullandı. 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.