Ak Parti çalışan gazetecileri unutmadı

Ak Parti çalışan gazetecileri unutmadı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Hakkari İl Başkanı Nurettin Fırat, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle ildeki gazetecilerle kahvaltıda bir araya geldi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Bir kahvaltı salonunda verilen kahvaltıya AK Parti İl Başkanı Nurettin Fırat ve ildeki ulusal ve yerel basın çalışanları katıldı. Gazetecilerle bir süre sohbet eden Başkan Fırat, zorlu bir coğrafyada gazetecilik mesleğini yapan gazetecilerin birçok sıkıntılara göğüs geldiğini söyledi.

Ellerinden geldiği kadar gazetecilere yardımcı olmaya çalıştıklarını ve birlik beraberlik içerisinde hareket ettiklerini belirten Fırat, her zaman yanı başlarında olan gazetecilerin gününü kutladı.

Gazeteciler de, Hakkari’de çok zor şartlar altında görevlerini yapmaya çalıştıklarını belirterek, kendilerini kahvaltıda misafir eden AK Parti İl Başkanı Nurettin Fırat’a teşekkür ettiler.

akpkahvalti.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.