Ağrı’da A101’in 5 şubesi kapatıldı

Ağrı’da A101’in 5 şubesi kapatıldı

Marketlerin fahiş fiyat tartışması, Ağrı’da 5 market şubesinin kapısına kilit vurulması ile sonuçlandı.

 

Hükümet ile zincir marketler arasında devam eden fahiş fiyat tartışması Ağrı’da 5 market zinciri şubesinin kapatılması ile sonuçlandı. Alınan bilgilere göre, Ağrı merkeze bağlı Fırat Mahallesi, 29 Ekim Caddesi ve Yüzüncü Yıl Mahellesin’nde bulunan market zinciri A101’in 5 şubesi Ağrı Belediyesi tarafından mühürlendi. Ağrı Belediye Başkayın Savcı Sayan’ın talimatıyla marketlerde yapılan denetimler sonrasında A101’e bağlı 5 şubenin mühürlendiği öğrenildi.

Ağrı Belediyesi’nden açıklama

Öte taraftan Ağrı Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Ağrı merkezde market ve işyerlerinde zabıta ekipleri tarafından düzenli olarak yaplan denetimlerde, gramaj kontrolü, raf-kasa fiyatlarının uygunluğu, hijyen ve düzen denetimleri, son kullanım tarihi denetimleri kontrolü, fahiş fiyat, stokçuluk vb. alanlarda denetimler gerçekleştirilmiştir” denildi. A101’e ait 5 şubenin mühürlenmesinin de bu kapsamda gerçekleştirildiği öğrenildi. Ağrı Belediyesi Twitter hesabından şu açıklama yapıldı: “Bugün gerçekleştirmiş olduğumuz denetimlerde şartları taşımayan 5 zincir market şubesi mühürlenerek, faaliyetlerine ara verilmiştir. “

Kaynak:Ajans65

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum