Adıyaman ailesinin mutlu günü!

Adıyaman ailesinin mutlu günü!

Hakkari’de yaşayan VEDAŞ İl Müdürlüğünde görev yapan Şemsettin Adıyaman Nahide Kaçar ile dünya evine girdi. Binlerce davetlinin katıldığı düğün renkli görüntülere sahne oldu.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. VEDAŞ Hakkari İl Müdürlüğünde görevli Şemsettin Adıyaman merkeze bağlı Akkayalar Köyünde yaşayan Nahide Kaçar ile görkemli bir düğün töreni ile dünya evine girdi.

Çiftin düğün Hakkari Merkeze bağlı Ağaçdibi (Kehe) köy meydanında  yapıldı. 

Sağdıçlığını İsmail Adıyaman’ın yaptığı düğüne Hakkari merkez, Van, Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesi ile Hakkari merkeze bağlı köylerden çok sayıda davetli katıldı. 

Jirki Aşireti Kanaat önderleri Mehmet Adıyaman (Mehemede Reşo) ve Mehmet Adıyaman’ın  (Mehemede Ehmed) ile VEDAŞ personellerinin de katıldığı ve iki gün süren düğünde renga renk yöresel elbiseler giyen davetliler Kürtçe müzikler eşliğinde doyasıya halay çekip eğlendiler. 

Düğünde davetlilere Hakkari yöresinin lezzetli yemekleri ikram edildi. 

Sağdıç İsmail Adıyaman, mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan davetlilere teşekkür ederek, genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi.

Fotoğraf Görüntü: Selami Çelikok JEHAT Kamera 

foto-galeri-icin-tiklayiniz-005.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.