Aday adayı Yaşar Çukurca'da!

Aday adayı Yaşar Çukurca'da!

Ak Parti'ye Hakkari milletvekilliği aday adaylığı başvurusu yapan Dr. Hikmet yaşar, destek turları kapsamında Çukurca ilçesinde temaslarda bulundu.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

14 Mayıs tarihinde yapılacak milletvekilliği ile Cumhurbaşkanlığı seçim takvimi işlerken, Hakkari'de de aday adaylarının 28. dönem milletvekilliği için çalışmaları devam ediyor. 

 AK Parti'den aday adaylık başvurusu yapan Dr. Hikmet Yaşar, destek turları kapsamında Çukurca İlçe Başkanı Zeki Derin  ve  Çukurca Belediye Başkanı Ensar Dündar'ı makamında ziyaret etti. 

Ziyaretlerde şans verilmesi halinde kent için yapacağı çalışmalar ve hayata geçirmeyi planladığı projeler hakkında bilgi veren Yaşar, "Hayırlı olması dileği ile deyip, Ak Parti'den Aday adayı olmak için kararımızı verdik. Allah yolumuzu açık etsin inşallah. Bu demokratik yarışta bütün aday adaylarına başarılar diliyorum. Bu güzel ilkbahar gününde şirin ilçemiz Çukurca bizi bağrına bastı. Samimiyet ve ilgilerinden dolayı, Belediye başkanımıza, İlçe kaymakamımıza, AK Parti ilçe başkanımıza ve kadın kolları başkanına ekibim adına çok teşekkür ederim" ifadelerini kullandı. 

1.jpg

2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.