Açık artırmada satılan bavullardan ceset parçaları çıktı

Açık artırmada satılan bavullardan ceset parçaları çıktı

Yeni Zelanda'da bir ailenin bir depodaki açık artırmadan satın aldıkları bavulların içinden insan kalıntıları çıktı.

Güney Auckland'da yaşayan aile, bavulları açık artırmadan alıp evlerine götürdükten sonra içlerini açtı ve ürkütücü manzara ile karşı karşıya kaldı.

BBC Türkçe'deki habere göre polis cinayet soruşturması başlatırken, bavullardaki ceset ya da cesetlerin kimlik tespiti için çalışmalar sürüyor.

Bavulları satın alan ailenin cinayetle ilgisinin olmadığı tahmin ediliyor. Aile geçen Perşembe günü evlerinin yakınındaki bir depoda yapılan açık artırmadan bavullarla birlikte daha pek çok eşya satın almıştı.

Yerel basın, açık artırmada satılan eşyaların, terk edilmiş bir depodaki eşyalar olduğunu aktardı. Polis, cesedin kimlik tespitinin uzun sürebileceğini aktardı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.