4 köyde sokağa çıkma yasağı ilan edildi

4 köyde sokağa çıkma yasağı ilan edildi

Diyarbakır'ın Dicle İlçesi'ne bağlı Kurşunlu, Taşağıl, Kırkpınar ve Kayıköy köylerinde düzenlenecek operasyon nedeniyle bugün saat 17.00'dan itibaren sokağa çıkma yasağı uygulanacağı açıklandı.

Diyarbakır'ın Dicle İlçesi'ne bağlı Kurşunlu, Taşağıl, Kırkpınar ve Kayıköy köylerinde düzenlenecek operasyon nedeniyle bugün saat 17.00'dan itibaren sokağa çıkma yasağı uygulanacağı açıklandı.

Diyarbakır Valiliği'nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, Dicle İlçesine bağlı olan Kurşunlu Köyü, Taşağıl Köyü, Kırkpınar Köyü ve Kayıköy Köyü'nde 21 Mayıs 2017 günü saat 17.00’dan itibaren geçerli olmak üzere ikinci bir duyuruya kadar sokağa çıkma yasaklanmıştır. Söz konusu yasağa uyulması, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği yönünden önem arz etmekte olup, yasağın bitim süresi ayrıca duyurulacaktır." 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.