Yüksekova'da bir kişi otomobilinde başından vurulmuş olarak bulundu

Yüksekova'da bir kişi otomobilinde başından vurulmuş olarak bulundu

Hakkari'de, 30 yaşındaki Kajin Dereli, otomobilinde ölü olarak vuruldu. Dereli'nin silahla başından vurulduğu belirlendi.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, Kajin Dereli (30), park halindeki otomobilde başından vurulmuş olarak ölü bulundu.

DHA'nın haberine göre, Yüksekova-Esendere karayolu kenarında, park halindeki otomobilin şoför koltuğunda hareketsiz kişiyi görenler, polis, jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi.

İhbar üzerine bölgeye sevk edilen sağlıkçılar, başından vurulmuş olan Kajin Dereli'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Jandarma, aracın çevresine güvenlik şeridi çekip, olay yeri inceleme ekiplerine haber verdi. İncelemede, Kajin Dereli'nin başından tek kurşunla vurulduğu tespit edildi.

Dereli'nin cesedi otopsi işlemleri için Yüksekova Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.