Zırhlı araç Siirt'te 7 yaşındaki Felek’i ezdi

Zırhlı araç Siirt'te 7 yaşındaki Felek’i ezdi

Son günlerde zırhlı araçların neden olduğu ölümlere bir yenisi daha eklendi. Bu kez Siirt'te 7 yaşındaki bir kız zırhlı aracın altında can verdi.

Siirt’in Çal mahallesinde devriye gezen polis zırhlı aracının ezdiği 7 yaşındaki Felek Batur, yaşamını yitirdi. Acılı baba Cemal Batur, kızının bir fotoğrafı dahi olmadığını söyledi.

Siirt’in Çal mahallesinde önceki gün devriye gezen polislere ait zırhlı araç, kardeşi ile birlikte sokakta bekleyen 7 yaşındaki Felek Batur’a çarptı. Kardeşiyle el ele olduğu belirtilen Felek, zırhlı araç altında ezilerek olay yerinde yaşamını yitirirken, kardeşi şans eseri yara almadan kurtuldu.

Felek, mahalle sakinleri tarafından Siirt Devlet Hastanesi’ne götürüldüğünde yapılan müdahalelere yanıt vermedi. Olay ile ilgili görüştüğümüz Felek’in babası Cemal Batur, sadece kızının henüz bir fotoğrafının dahi olmadığını söylemekle yetindi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.