Yüksekova'da yol şantiyesine saldırı: 4 ölü, 1 yaralı!

Yüksekova'da yol şantiyesine saldırı: 4 ölü, 1 yaralı!

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde PKK'lıler, iş makinelerini taşıyan konvoya saldırdı. Saldırıda 4 sivil öldü, 1 kişi de yaralandı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde PKK'lıler, karakol yoluna iş makinelerini taşıyan konvoya saldırdı. Saldırıda 4 sivil öldü, 1 kişi de yaralandı.

Olay, bugün öğleden sonra Yüksekova İlçesi Çobanpınar bölgesinde meydana geldi. Güvenlik yolunun yapımını üstlenen firmanın şantiyesine giden iş makinlerini taşıyan 2 TIR ile bunlara eşlik eden 2 binek tipi araca, PKK'liler tarafından saldırı düzenlendi. Saldırıda 4 kişi yaşamını yitirdi, 1 kişi de yaralandı. Binek tipi bir aracı da ateşe verildi.

Saldırının duyulmasının ardından olay yerine güvenlik güçleri ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla Yüksekova Devlet Hastanesine kaldırılarak tedaviye alındı.

Bölgede hava destekli operasyon başlatıldı. 

hakkariobjektifhaber.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.