Yüksekova'da PKK'ya ait uzaktan kumandalı EYP ele geçirildi

Yüksekova'da PKK'ya ait uzaktan kumandalı EYP ele geçirildi

Hakkari'nin Yüksekova ilçesi kırsalında İl emniyet müdürlüğü ekipleri ve jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonda uzaktan kumandalı 2 adet EYP ele geçirildi.

Hakkari Valiliğinden yapılan açıklamada, “İl Emniyet müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı görevlilerimizce PKK/KCK bölücü terör örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik olarak yürütülen çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Bu çalışmalar kapsamında; Yüksekova İlçesi Celal Tepe mevkiinde uzaktan kumandalı 2 adet tuzaklanmış EYP (el yapımı patlayıcı) tespit edilmiştir. Tespit edilen patlayıcı madde usulüne uygun olarak olay yerinde imha edilmiş olup konu ile ilgili adli tahkikat devam etmektedir." denildi.

1-20191206165148.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.