Yüksekova’da bir kamyon gıda imha edildi

Yüksekova’da bir kamyon gıda imha edildi

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde yapılan denetimlerde ele geçirilen son kullanma tarihi geçmiş ve bozuk gıdalar yakılarak imha edildi.

Yüksekova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ile İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri tarafından iş yerlerine yönelik denetimler devan ediyor. Yapılan denetimlerde geçirilen son kullanma tarihi geçmiş ve iş yeri sahipleri tarafından depolarında tarihi geçmediği halde bozulduğu tespit edilen gıdalar imha edilmek üzere zabıta ekiplerine teslim edildi.

Bir kamyon dolusu gıdayı imha ettiklerini belirten Yüksekova Belediyesi Zabıta Müdürü Yardımcısı Ahmet Durmazer, “İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri ile birlikte yürütmüş olduğumuz denetimler sonucu ele geçirdiğimiz tarihi geçmiş gıdaları topladık. Denetimlerimizde topladığımız gıdalar ile duyarlı esnafımızın başvuruları sonucu depolarından aldığımız bozulmuş gıdaları şehir dışında bulunan kül dökme noktasına götürerek imhalarını gerçekleştirdik” dedi.


 

Yüksekova’da bir kamyon gıda imha edildi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
3 Yorum