Yola çıkan domuz kazaya neden oldu: 2 ölü

Yola çıkan domuz kazaya neden oldu: 2 ölü

Bursa'da önce bir anda karayoluna fırlayan domuza ardından da takla atarak yol kenarındaki ağaçlara çarpan hafif ticari araçtaki iki kişi hayatını kaybetti.

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde, karayoluna çıkan domuzun neden olduğu kazada 2 kişi yaşamını yitirdi. 

Kaza, akşam saatlerinde Orhangazi- İznik karayolu, Üreğil Mahallesi mevkisinde meydana geldi. Orhangazi’den İznik istikametine seyreden Recai Ekin yönetimindeki hafif ticari araç bir anda yola çıkan domuza çarptı. Çarpmanın etkisiyle sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirdiği hafif ticari araç takla atarak yol kenarındaki ağaçlara çaptı.

Sağlık ekipleri sürücü Recai Ekin’in hayatını kaybettiği belirlendi. İtfaiye ekiplerinin çalışmasıyla araçtan yaralı olarak çıkarılan 53 yaşındaki Bedrettin Çelebi kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. 

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı kuruldu

Öte yandan aracın çarptığı domuz da öldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.