VEDAŞ Müdürü Özdemir'den DHA'ya ziyaret

VEDAŞ Müdürü Özdemir'den DHA'ya ziyaret

VANGÖLÜ Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (VEDAŞ) Hakkari İl Müdürü İsmail Özdemir, Hakkari ve ilçelerinde yaşayan vatandaşların daha kaliteli bir enerji kullanabilmeleri için yoğun bir çalışma yürüttüklerini söyledi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

VEDAŞ Hakkari il Müdürü İsmail Özdemir ve beraberindeki VEDAŞ görevlileri, Doğan Haber Ajansı (DHA) Hakkari bürosunu ziyaret etti. Çalışmalarıyla ilgili DHA Hakkari il Temsilcisine açıklamalarda bulunan Özdemir,  geçen yılbaşında 7 milyon olan Hakkari ve ilçelerindeki enerji yatırımlarının bu yıl  87 milyon TL'ye yükseldiğini  belirterek, "Hakkari merkez ve ilçelerindeki yer altı ve yer üstü enerji hatlarında bir daha arızaların meydana gelmemesi için büyük çaba gösteriyoruz.Önümüzdeki günlerde ihalesi yapılacak olan yatırımların tamamlanması halinde kent genelindeki enerji sorunu tamamen çözülecektir.  Hakkari ve ilçelerinde kaçak enerji ile mücadelemiz devam ediyor. Kaçak enerji konusunda Hakkari halkımız, STK'lar ve basın mensuplarının bu konuda bizlere destek olmalarını istiyoruz' dedi.

Özdemir, VEDAŞ olarak halkımızı, STK temsilcileri ve basın mensuplarını ziyaret edip bu konudaki fikirlerini alıyoruz. Kaçak enerjiyi ne kadar önlersek vatandaşımız o kadar verimli enerji kullanacak. Bunun yanı sıra Hakkari ve ilçelerine daha kaliteli bir enerji sunmak  için çalışmalarımız  devam ediyor.Vedaş İl Müdürü olarak Hakkari halkına hizmet için buradayız.Bu konuda varsa eksikliklerimiz her türlü eleştiriye de açığız" dedi.

dsc_6499.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.