Van'da trafik kazası: 19 yaralı

Van'da trafik kazası: 19 yaralı

Van'da karşı yönde seyreden iki araç çarpıştı ve araçlardan biri savrulup park halindeki bir araca çarptı. Kazada yaralanan 19 kişi hastaneye kaldırıldı.

 Van'ın Erciş ilçesinde minibüsün, karşı yönden gelen hafif ticari araçla çarpışıp, ardından savrularak park halindeki bir otomobile çarptığı kazada 19 kişi yaralandı.

DHA'nın haberine göre, Van-Erciş karayolundaki Bendimahi Çayı yakınlarında, saat 19.00 sıralarında Osman Emin Eski yönetimindeki minibüs, karşı yönden gelen İsa Alver'in kullandığı hafif ticari araçla çarpıştı.

Kazanın etkisiyle savrulan minibüs, park halindeki bir otomobile de çarptı. Kazada 19 kişi yaralanırken, ihbar üzerine kaza yerine çok sayıda sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi.

Yaralılar, sağlık ekiplerinin kaza yerindeki ilk müdahalesinin ardından Erciş Şehit Rıdvan Çevik Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak, tedaviye alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.