Van Kültür Koleji’nde ‘yok yok’ FOTO GALERİ

Van Kültür Koleji’nde ‘yok yok’ FOTO GALERİ

Van Kültür Kolejinden Anaokulu, İlkokul, Ortaokul, Anadolu ve Fen Lisesi öğrencileri için büyük fırsat.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Van’ın en modern ve donanımlı eğitim kurumu olan Kültür Koleji öğrencilerine, zengin öğrenme ortamında Bireysel Gelişim Programları eşsiz fırsatlar sunuyor.

Kültürlü olan öğrenciler; dil eğitiminin yanı sıra, spor, sanat, müzik ile kendi yeteneklerini keşfetme olanağı buluyor.

Uzman öğretmen kadrosu ile veli - okul işbirliğinin esas alan Kültür Koleji, uzman rehberlik anlayışı ile her düzeyde öğrenciye bilişsel gelişim programları sunuyor.

Gözlem ve analiz yeteneğine sahip, vizyonu “dünya vatandaşlığı” anlayış ve felsefesi ile hareket eden Kültür Koleji 21. Yüzyıl becerilerine sahip bireyler yetiştirmeyi hedefliyor.

Çağın değişen ihtiyaçları doğrultusunda yeni eğitim sezonuna merhaba diyen Kültür Koleji; öğrencilerine anadilinde ve en az iki dilde sözlü ve yazılı iletişim becerileri geliştirme, takım çalışmasına ve işbirliğine açık, dijital okuryazarlığı yüksek, eleştirel düşünme olanağı sağlıyor.

Kolejin her köşesinde spor, sanat, psikomotor, dikkat ve sosyalliğin öğrenme ile canlılık kazandığı, hem sevilerek yapılan hem de kazanımların davranışlara dönüştüğü atölyeler bulunuyor.

Okulumuzda Fizik, kimya, biyoloji, fen, dil, bilişim ve yazılım laboratuvarları ile öğrencilerimize yaşayarak öğrenme, sistemli düşünme, problem çözme becerilerini geliştirme olanağı sağlıyoruz.

Müzik atölyesinde bağlama, keman, piyano, gitar ve şan eğitimi verilen kolejde; 2 adet kapalı spor salonu, jimnastik solonu, kapalı yüzme havuzu, buz pisti ve eğlence merkezi bulunuyor.

Yeni nesil rehberlik anlayışı ile Kültürlü olan öğrenciler kariyer planlama, öğrenme koçluğu, psikolojik danışmanlık, aile danışmanlığı imkânlarından yararlanabiliyor.

Kültür Koleji ezberden uzak, eleştiren, sorgulayan, ödev siz okul konseptiyle öğrencilerin okul saatleri içerisinde akademik ihtiyaçları tespit edilerek, ders performansını pekiştirme ve geliştirmeyi vaad ediyor.

foto-galeri-icon-010-1-014.png

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum