Van kedileri için özel otel

Van kedileri için özel otel

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Van Kedisi Araştırma Merkezi, nesli koruma altına alınan kediler için bünyesinde otel hizmeti veriyor.

Tatile, iş seyahatine giden kedi sahiplerine günlük 15 liraya kiralanan odalarda kalan Van kedileri, merkezin her türlü sağlık hizmetinden de yararlanıyor.
 
Van Kedisi Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Abdullah Kaya, "Burada kedilere otel konforunda yiyecek bakım hizmetiyle birlikte sağlık hizmeti veriyoruz. Tatildeki kedi sahipleri gönül rahatlığıyla tatillerinin tadını çıkarabilir" dedi.
 
Tatile gitmeden önce Van kedisini, kedi evine bıraktığını söyleyen Meral Demir, şunları söyledi:
 
"Kedimizi yavruyken buradan almıştık. Okulların tatil olmasıyla birlikte ailecek tatile gittiğimiz için kedimizi buraya bıraktık. Şimdi tatilden döndük, 15 gün burada kaldı.
 
Merkezde misafir odaları var, otelcilik ve sağlık hizmeti veriliyor. Kedimiz içinde bu konforlu güzel alan eğlenceli olmuştur diye düşünüyorum. Kedimizi çok özlemiştik o artık bizim evimizin bir bireyi gibi."
 
Van kedilerinin neslinin korunması için böyle bir uygulama başlatıklarını belirten Prof.Dr. Abdullah Kaya, şunları kaydetti:
 
"Van kedisi araştırma merkezi olarak dışardaki kedilere otel hizmetimiz veriyoruz. Kedi sahiplerinin bir işleri çıktığında, il dışına çıktıklarında hayvanlarını rahatlıkla bizim araştırma merkezimize bırakabiliyorlar. Burada biz 5 yıldızlı otel kalitesinde hizmet veriyoruz.
 
Biz burada onlara her türlü imkanı sağlamaya çalışıyoruz. Ayrıca misafirlerimize sağlık hizmeti de veriyoruz parazit mücadelesi olsun veya diğer hastalıklarla ilgili problemi varsa bu konaklama süresi boyunca da gerekli tedavilerini yapıyoruz."

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.