Van Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan mazbatasını aldı

Van Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan mazbatasını aldı

31 Mart tarihinde yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimi sonucu Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine seçilen Abdullah Zeydan, eş başkan Neslihan Şedal ile birlikte bugün İl Seçim Kurulu’na giderek mazbatasını aldı.

Van Büyükşehir Belediye Başkanı Seçilen Abdullah Zeydan Mazbatasını Aldı. DEM Parti adayı bugün saat 11.30’da mazbatasını teslim aldı.

DEM Parti Van Büyükşehir Belediye Eş Başkanları Abdullah Zeydan ve Neslihan Şedal, bugün Van İl Seçim Kurulu’ndan mazbatalarını aldı.

Zeydan ve Şedal mazbatalarını İl Seçim Kurulu Başkanı Murat Altundere’den aldı.

Mazbatanın alınacağı Van Adliye binasına, DEM Parti Van Milletvekilleri, DEM Parti, HDP ve DBP il ve ilçe yöneticileri, ilçe belediye eş başkanları ve barış anneleri geldi.

Van Adliyesi etrafında çok sayıda polis görevlendirildi. Birçok polis Van Büyükşehir Belediyesi otobüsleri Adliye binasına getirildi.

Şedal, Zeydan ve beraberindeki heyet Adliye binasına girdi. Eş Başkanlar bina içindeki yurttaşlar tarafından alkışlarla karşılandı.

whatsapp-image-2024-04-05-at-115628-1.webp

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.