Vali Yardımcısı Gölbaşı’ndan İŞGEM’e ziyaret

Vali Yardımcısı Gölbaşı’ndan İŞGEM’e ziyaret

Hakkari Vali Yardımcısı Aziz Gölbaşı, İş Geliştirme Merkezi (İŞGEM) binasında faaliyet gösteren atölyeleri ziyaret etti.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Vali Yardımcısı Gölbaşı, Biçer Mahallesi’nde bulunan 8 blok ve 34 işlikten oluşan İŞGEM binasındaki süs eşyaları atölyesi, kilim kursu ve tekstil atölyesini ziyaret ederek çalışmalar hakkında ilgililerden bilgi aldı.

1.jpg

El emeği göz nuru kilimleri yakında inceleyen Gölbaşı, kilim hocalarının isteği üzerinde birde çocuklar için kreş açılacağı sözü verdi.

4.jpg

Vali Yardımcısı Gölbaşı’na kanaat önderi Fatih Keskin, Hakkari Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Akboğa, Ticaret Odası Genel Sekreteri Fikret keskin, atölye müdürü Aziz Akın da eşlik etti.

5.jpg

2.jpg

Son olarak Hakkari'nin ilk yerli tekstil atölyesi olan FAM Tekstil'i ziyaret eden Gölbaşı ve beraberindekiler Girişimci İş insanı İsmail Çatal'dan üretilen ürünler hakkında bilgi aldı. 

3.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.