Vali Yardımcısı Duruk Merzan'daki çalışmaları denetledi

Vali Yardımcısı Duruk Merzan'daki çalışmaları denetledi

Hakkari İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Vali Yardımcısı Mustafa Duruk Merzan Mahallesinde devam eden BSK yol asfaltlama çalışmalarını yerinde denetledi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Merkeze bağlı Merzan Mahallesi ile Kayak Merkezi ve Durankaya Beldesini birbirine bağlayan yolda yapılan çalışmaları denetleyen İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Vali Yardımcısı Mustafa Duruk hakkında ilgililerden bilgi aldı.

Ziyaret ve incelemelerde Duruk'a Yol Ulaşım Müdürü M.Salih Boz, Yapı Kontrol Müdürü Elçin Çallı, Plan Proje Müdürü Kübra Akın, Su Ve Kanal Hizmetleri Müdürü Fadıl Korkut, İnşaat Mühendisi Alper Güzelsoy da eşlik etti. .

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Vali Yardımcısı Mustafa Duruk Hakkari ve ilçelerinde yol yapım çalışmalarının devam ettiğini belirterek, "Hakkari merkez ve ilçeler dâhil olmak üzere asfaltlama çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir. Yapılan bu çalışmaların hepsi vatandaşlarımız içindir. Yaptığımız tüm çalışmaların vatandaşlarımıza hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum" şeklinde konuştu. 

1-20191106090053.jpg2-20191106090053.jpg3-20191106090053.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.