Vali İdris Akbıyık, kurum müdürlerini ziyaret etti!

Vali İdris Akbıyık, kurum müdürlerini ziyaret etti!

Hakkâri Valisi İdris Akbıyık, İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür, İl Sağlık Müdürü Kara ve Defterdar Mehmet Ar'ı makamlarında ziyaret ederek kurumların çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Hakkâri Valisi İdris Akbıyık ilk ziyaretini, İl Milli Eğitim Müdürlüğüne gerçekleştirdi.

İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür, müdür yardımcıları ve şube müdürleri tarafından karşılanan Vali Akbıyık, burada gerçekleştirdiği toplantıda kentin temel eğitim sorunlarını ele alarak değerlendirmelerde bulundu.

Eğitim ve öğretimle ilgili sorun ve çözüm önerilerinin görüşüldüğü toplantı, yaklaşık bir saat sürdü.
 
Daha sonra İl Sağlık Müdürü Dr. Hamdullah Kara'yı ziyaret eden Vali Akbıyık, burada da bir toplantı gerçekleştirerek Hakkari'de sağlık alanında yapılan yatırımlar, devlet hastanelerinin fiziki durumu, personel sayısı, altyapısı, tıbbi donanımı ile birinci basamak sağlık kuruluşları ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri hakkında bilgi aldı.
 
Sağlık alanındaki hizmetlerle ilgili Vali Akbıyık’a bilgi sunan Dr. Hamdullah Kara, kentte çetin geçen kış şartlarında herhangi bir aksaklık yaşanmaması ve mahsur kalan hastalara zamanında ulaşılması için İl Özel İdaresi ekipleriyle birlikte gece gündüz demeden görev başında olduklarını söyledi.
 
Vali Akbıyık son olarak, Hakkâri Defterdarı Mehmet Ar’ı ziyaret ederek yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi aldı. Valimiz Sayın AKBIYIK, buradaki birimleri de dolaşarak görevli personellerle bir süre sohbet etti.

foto-galeri-icin-tiklayiniz-005.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.