Vali İdris Akbıyık, 1 aylık maaşını bağışladı

Vali İdris Akbıyık, 1 aylık maaşını bağışladı

Hakkari Valisi ve Belediye başkan vekili İdris Akbıyık, 1 aylık maaşını 'Milli Dayanışma Kampanyası'na bağışladı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayesinde Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından 'Biz bize yeteriz' sloganıyla başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası'na toplumun her kesiminden destek yağıyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 7 maaşını bağışlayarak başlattığı kampanyaya Hakkari Valisi ve Belediye başkan vekili İdris Akbıyık'ta katılarak, 1 aylık maaşını bağışladı.

Vali Akbıyık sosyal medya hesabından, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın, Biz Bize Yeteriz Türkiyem diyerek başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası’nı ilk etapta 1 aylık maaşımla bende destekliyorum. Haydi Hakkari Zaman birlik zamanı, zaman Milli Dayanışma zamanı" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.