Vali Akbıyık muhtarlarla bir araya geldi!

Vali Akbıyık muhtarlarla bir araya geldi!

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Toplantıda Hakkari'de hayata geçirilen ve bundan sonra hayata geçirilecek olan projeler ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Belediyesi Başkanlık makamında düzenlenen toplantıya Vali ve Belediye Başkan Vekili İdris akbıyık'ın yanı sıra Vali Yardımcısı Aziz Gölbaşı, belediyenin birim amirleri ve mahalle muhtarları katıldı. 

Toplantı öncesi kısa bir açıklama yapan Vali İdris Akbıyık, belediyede göreve geldikleri dönem boyunca Hakkari halkına hizmet ettiklerini ve daha yaşanabilir bir Hakkari için çalıştıklarını söyledi. 

Muhtarlar, kurum müdürleri ve devletim tüm birimler ile koordinasyon halinde çalıştıklarını belirten Vali Akbıyık, "Büyük bir kıştan geçiyoruz. Karla mücadelede Hakkari Belediyesi olarak çok başarılı hizmet ettik. Hiçbir vatandaşımız mağdur kalmadı. Muhtarlarımızla zaman zaman bu toplantıları yapıyoruz. Bugün de bugüne kadar yaptıklarımızı, yapacaklarımızı ve projelerimizi paylaşacağız. Daha huzurlu bir Hakkari için imkanlarımız dahilinde çalışıyoruz. Bundan sonra neler yapabiliriz elimizde bir Hakkari gelişim ve dönüşüm projemiz var bunları paylaşacağız. Tabi Hakkari'nin su sorunundan çevre ile ilgili sorunlarına yol sorunundan diğer sorunlara kadar hepsini ele alacağız. Gerek Ankara'da gerekse de bölge kuruluşları nezdinde her türlü girişimi yaparak elde ettiğimiz imkanlar ile inşallah sorunları çözeceğiz.Bugün de muhtarlarımızla bir fikir alışverişi yapacağız dedi."

Vali Akbıyık'ın açıklamasının ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti. 

fb_img_1583236069762.jpg

img_20200303_145242.jpg

fb_img_1583236059084.jpg

1-20200303125310.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.