Vali Akbıyık asfaltlama çalışmalarını denetledi

Vali Akbıyık asfaltlama çalışmalarını denetledi

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, Belediye tarafından başlatılan asfalt çalışmalarını denetledi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Vali Akbıyık, Belediye Başkan Yardımcısı Hamit Zibek ile birlikte Ordu Evi Caddesinde Yeni Mahalle Gopsi  mevkiine kadar yapılacak olan Bitümlü sıcak asfalt (BSK)  çalışmalarını yerinde denetledi.

Geçtiğimiz hafta yapımına başlanan çalışmalar hakkında Başkan Zibek’ten bilgi alan Vali Akbıyık, caddelerde yapılan asfalt çalışmaları tek tek denetledi.

Ordu Evi caddesinden Gopsi konutlarına kadar 2,5 kilometrelik yolun tamamı 3 kat bitümlü sıcak asfalt yapılacağını belirten Vali Akbıyık, kente 11 kilometre asfalt yapılacağını söyledi.

Vali Akbıyık, asfalt çalışmalarına müteakip kaldırım ve drenaj ile yağmur suyu kanalları yapılacağını da sözlerine ekledi. 

1-20200906203732.jpg

2-20200906203831.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.