Üzümlü Sınır Kapısı hafta sonları da hizmet verecek

Üzümlü Sınır Kapısı hafta sonları da hizmet verecek

Türkiye'nin Irak Kürdistan Bölgesine açılan Üzümlü Sınır Kapısı, 29 Haziran'dan itibaren hafta sonları da geçişlere açık olacak.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari'nin Çukurca ilçesindeki Üzümlü Sınır Kapısı hafta sonları da hizmet verecek.

İlçe Kaymakamı Temel Ayca, Twitter hesabından yaptığı açıklamada Üzümlü Sınır Kapısı'nın 29 Haziran tarihinden itibaren cumartesi ve pazar günleri de hizmet vereceği bilgisini paylaştı.

Ayça, Üzümlü Sınır kapısında 08.30-17.00 olan mesai saatleri 1 Ekim 2019'a kadar 08.30-18.00 olarak güncellendiğini belirtti.

Ayça sosyal medya hesabında konu ile ilgili şu paylaşımı yaptı: "Çukurca Üzümlü Sınır Kapısı, 29 Haziran 2019'dan başlamak üzere hafta sonları da hizmet vermeye başlayacaktır. Ayrıca 08:30-17:00 olan mesai saatleri 1 Ekim 2019'a kadar 08:30- 18:00 olarak güncellenmiştir. Kamuoyuna duyurulur..."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.