Üreten, Kazanan kadın Girişimci!

İş hayatını fikirleriyle bambaşka bir boyuta getiren, ürettikçe kazanan, kazandıkça gücüne güç katan bir kadın girişimci...

Hayata inat, başarıya odaklanan ve kararlılıkla yoluna devam eden kendi başarı hikâyesini yazmaya devam ediyor. Kendisiyle yaptığımız röportaj 'da çok eylendiğimiz ve bizi çok güzel karşıladı bunun için teşekkür ederiz.

Röportaj ‘da; bize nasıl çalıştığını, ürünleri nasıl temin ettiğini, bir pasta yapımı ne kadar zaman sürdüğü anlattı.

Lafı hiç uzatmadan bu güzel insanı size tanıtmak istiyorum. Şunu eklemek istiyorum; Üreten, umutsuzluklara rağmen yılmayan, ekonomiye katkıda bulunan tüm kadın girişimcilere selam olsun...

Gül butik pastacılık;

Butik pastacılık sektöründe başlayan Gül Hanım yeteneğini konuşturuyor.

Özel günler için yaptığı pastalar göz kamaştırıyor, kendi başına buralara kadar gelen, herhangi bir yardım almayan şuan evde üreten, çalışan girişimci.

Malzemesini toptan alan bir birinden güzel pastalar çıkarıyor.

Pastalarını yaparken de tek başına yapıyor her hangi bir yardım almıyor, elinde olan az imkânlara rağmen şah eserleri olan üreten, çalışan girişim.

2.jpg

Peki, Gül Akdağ kimdir?

Kendisi Hakkârili Öğrenim hayatını Hakkâri’de tamamlamış, iki kız annesi.  Butik pastacılık sektörüne başlamadan önce gerekli araştırmaları yaparak bu işte kurumsallaşmış profesyonel firmalardan ilham alarak, gerekli ekipmanları bir araya getirerek, işinde başarılara imza atmış yetenekli ellerden eğitim alarak ve bunu yeteneğiyle de pekiştirerek sektöre atıldı.

       Misyonu öncelikli olarak sunuma ve görsel sanatlara önem veren, kendine has, özgün hizmet sunan profesyonel bir firma kurup sektörde hizmet alanında büyütmek istiyor.

      Şu anda bir kurumda girişimci kadın profili ile pastacılık eğitmenliği yapmakta. Amacı üretimden çekilmeden girişimci kadın profiline uygun işleyişte hem hemcinslerine örnek olması hem de sanat ile yeteneğin harmanlandığı görsel ve lezzetli bir ölçek yakalamaktır.

        Hayali, rengârenk vitrinli yaptığım pastaları sergileyebileceği günlük seri üretimli, kendi yetiştirdiği öğrencileriyle aile sıcaklığı temalı atölyeler açabilmek. Kendi standart tarifi, özgün, ev tipi, doğal ürünlü pastaları dileyen herkese gününde teslim edebilmek.

         Bir kadın için üretmek, severek yaptığı işten para kazanmak ve bunu yaparken  de tanımadığı insanların, çocukların yüzündeki tebessüm olabilmek...Sadece o kişiye özgü ezgiler taşıyan pasta tasarlamak paha biçilemez. Akabinde övgü ve minnet dolu geri dönüşler almak mutluluk verici.

        Ailesine ve iki kızı her koşulda güvendikleri için ve sonsuz destekleri için bizim aracılığımızla onlara teşekkürlerini sunuyor.

İNSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYINIZ....

5.jpg

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.