Türkiye'de İlk İftar Hakkari'de Açıldı

Türkiye'de İlk İftar Hakkari'de Açıldı

Türkiye'de akşam ezanının en erken okunduğu illerden biri olan Hakkari'de ilk iftar açıldı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

İftar vakitlerine göre, en erken iftarın açılacağı Hakkari'de heyecanla iftar saatini bekleyen vatandaşlar, Hakkari Belediyesi tarafından kurulan iftar çadırında kuyruğa girdi.

Ramazan ayı nedeniyle Hakkari Belediyesi tarafından eski Valilik binası önünde iftar çadırı kuruldu.  Vatandaşlar, akşam ezanına yakın bir saatte, çadırlar önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Yemeklerini alıp, çadırdaki yerlerini alan vatandaşlar, ezanın okunmasıyla birlikte, dualar eşliğinde iftarını yaptı.

Hakkari Belediyesi tarafından hergün 750 kişiye Ramazan boyunca yemek verileceğini belirten Medrese mahalle muhtarı Cabbar Aydın şöyle konuştu;

''Belediyemiz hergün iftar yemeğinde 750 yemek verecek, mağdur olan ihtiyacı olan herkes gelip burda yemeğini yiyebilir Belediyemize çok teşekkür ediyoruz'' dedi.

img_5096.jpgimg_5090.jpgimg_5075.jpgimg_5109.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum