Tüm Bel Sen Hakkari'de kongreye gitti

Tüm Bel Sen Hakkari'de kongreye gitti

Kamu Emekçileri Sendikası’na (KESK) bağlı Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası (Tüm Bel-Sen) Hakkari Şubesi 3'üncüi Olağan Genel Kurulu yapıldı.

HAKKARİ OBJEKTİFHABER

KESK Hakkari Şubeleri Sendikası toplantı salonunda yapılan kongreye, HDP ve DBP Hakkari il örgütü yöneticileri, İHD Hakkari Şube başkanı İsmail Akbulut ve yöneticileri, Hakkari Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Akboğa, KESK bileşenleri atıldı.

 Hakkari Belediyesi eski Başkan Vekili Şaban Alkan’ın divana getirildiği kongrede divan üyelikleri Eğitim-Sen Şube yöneticisi Yusuf Demir ve SES Eş Başkan Musa Bor getirildi.
Kongrenin açılış konuşması mevcut Başkan Ali Tuğan tarafından yapıldı. Tuğan konuşmasında ülkenin içinde bulunduğu duruma dikkat çekerek OHAL’in kaldırılmasını ve OHAL kapsamında çıkartılan KHK’larda emekçilerin ihraç edilmesini eleştirdi.

Konuşmaların ardından 90 delegenin katılımı ile gerçekleştirilen kongrede seçimlere gidildi. Tüm Bel-Sen’in yeni başkanı ve yönetimi daha sonra belirlenecek ve kamuoyu ile paylaşılacak.
2-009.jpg1-011.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.