Tuba Büyüküstün, Covid 19'a yakalandı

Tuba Büyüküstün, Covid 19'a yakalandı

Oyuncu Tuba Büyüküstün, Koronavirüs'e yakalandığını ve 4 gün hastanede tedavi gördüğünü duyurdu.

Hastanedeki tedavisi tamamlanan Tuba Büyüküstün, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada evine döndüğünü duyurdu. Büyüküstün şu mesajı paylaştı: "Merhabalar, Size ancak haber verebiliyorum. Covid pozitif olduğum doğru. 4 gündür hastanedeydim, bugün itibariyle evime döndüm. Hastanedeki süreçte yanımda olan doktorum, hemşirelerim ve hasta bakıcılarıma çok teşekkür ederim. İyi ki vardınız. Her yerden gelen güzel dilekler için çok teşekkür ederim. Çok değerli benim için...Evdeyim, oldukça iyiyim. Tekrar haberleşiriz... Sevgilerimle..."

GM Pictures'ın dijital platformda yayınlanmak için çektiği 'Another Self' adlı dizide 'Ada' karakterine hayat veren Tuba Büyüküstün'ün test sonucu pozitif çıkınca  çekimler  iptal edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.