Tatvan Belediye Başkanı Geylani, belediye etkinliğinde yuhalandı

Tatvan Belediye Başkanı Geylani, belediye etkinliğinde yuhalandı

Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, belediyenin düzenlediği Tatvan Doğu Anadolu Fuarı kapsamındaki konserde yuhalandı.

Kendisi hakkında haber yapmasının ardından iki koruması gazeteci Sinan Aygül’e saldıran AK Partili Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, ilçede 55’incisi düzenlenen Doğu Anadolu Fuarı’nın 3’üncü gününde, sahneye çıkarak etkinliğe gelenlere seslendi. O sırada dinleyiciler Geylani'yi yuhaladı.

Gazeteci Sinan Aygül o anları, “Geylani yuhlanıyor… Kendi düzenlediği etkinlikte üç gün art arda, her ağzını açtığında yuhlanan kişiye Mehmet Emin Geylani denir. Saygınlığını yitiren kişiye de müptezel denir” notuyla paylaştı.

Ne olmuştu?

Gazeteci Sinan Aygül, AK Partili Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani'nin silahlı korumaları tarafından saldırıya uğramıştı. Aygül, Tatvan Belediyesi ile ilgili yolsuzluk ve arazi satışları haberleri yapmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.