Tahir Saklı Ak Parti'den Şemdinli Belediyesine aday adayı!

Tahir Saklı Ak Parti'den Şemdinli Belediyesine aday adayı!

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde Ak Partinin kurucu ilçe başkanı olarak 2001 - 2008 yılları arasında görev yapan Tahir Saklı Ak Parti'den Şemdinli Belediye Başkan aday adayı oldu.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Kurulduğu dönemde Ak Parti Şemdinli ilçe başkanlığı görevini üslenen ve Tahir Sakli 31 Mart yerel seçimlerinde Ak Parti'den Şemdinli Belediye Başkan aday adaylığı başvurusu yaptı. 

'Şefaaflık v dürüstlük' şiarı ile hareket ettiği mesajını veren Saklı, yerel seçimlerin başta Şemdinli ve bütün Türyie için hayırlı olmasını diledi. 

2001 - 2008 yılları arasında Ak Parti Şmdinli ilçe başkanlığı yapan ve 1969 Şemdinli doğumlu olan Tahir Saklı evli ve üç çocuk babasıdır. Lise mezunu.olan ve Ak Parti'den 27. Dönem Hakkari milletvekili aday adayı olan Saklı yıllardır Şemdinli ilçesinde esnaflık yapıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum