Suriye sınırına askeri sevkiyat

Suriye sınırına askeri sevkiyat

Suriye sınırındaki Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesine konuşlandırılmak üzere Batı illerinden yola çıkan komando ve zırhlı araçlardan oluşan konvoy ilçeye ulaştı.

Demirören Haber Ajansı (DHA), sınırdaki birliklere destek için Ceylanpınar'a giden konvoyun 12 araçtan oluştuğunu bildirdi.

DHA, Suriye sınırındaki 1'inci Hudut Komutanlığı'na giren konvoydaki askerlerin ve zırhlı araçların sınırda konuşlandırılacağını aktardı.

MGK bildirisinde Suriye için 'Barış Koridoru' vurgusu Dün yapılan Milli Güvenlik Kurulu toplantısının ardından yapılan yazılı açıklamada, Suriye sınırında "barış koridoru" oluşturmak için çalışılacağı belirtilmişti.

MGK bildirisi: [Suriye sınırında] 'Barış koridoru'nun inşası için gayret sarf edileceği hususundaki kararlılığımız teyit edilmiştir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.