Spotify'dan ücretsiz sesli kitap özelliği

Spotify'dan ücretsiz sesli kitap özelliği

Spotify, İngiltere ve Avustralya'nın ardından ABD'deki Premium kullanıcılarının ayda 15 saatlik ücretsiz sesli kitap içeriğine erişim sağlamalarına olanak tanıyacak.

Spotify, müzik ve podcast'lerin yanı sıra son zamanlarda sesli kitap alanındaki varlığını da güçlendirmek için çalışıyor.

Şirket bugün, ABD'deki Premium kullanıcıların aboneliklerinin bir parçası olarak ayda 15 saatlik ücretsiz sesli kitap içeriği yayınlayabileceklerini duyurdu.

Bu teklif daha önce yalnızca İngiltere ve Avustralya'daki Premium kullanıcılar için geçerliydi.

Şirket, kullanıcıların herhangi bir şey yapmasına gerek olmadığını söylüyor. Yayınlanabilecek sesli kitaplar "Premium'a Dahil" olarak işaretlenecek ve kullanıcılar hemen oynat düğmesine basabilecek.

Spotify, 15 saatin kabaca ayda ortalama iki sesli kitap olduğunu belirtiyor. Eğer sınıra ulaşırsanız, 10 saatlik paket satın alınabilecek.

Şirket, Spotify Premium sesli kitap kataloğunda artık herkes için bir şeyler olduğunu söylüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.