Soylu'dan Bahçeli'ye teşekkür

Soylu'dan Bahçeli'ye teşekkür

AK Parti Milletvekili Süleyman Soylu, kendisine destek veren MHP lideri Bahçeli'nin sözlerine ilişkin, "Dr. Devlet Bahçeli büyüğüme saygılarımı sunuyorum. Allah başımızdan eksik etmesin" cevabı verdi.

Eski İçişleri Bakanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, suç örgütü lideri Ayhan Bora Kaplan ile ilişkileri olduğu iddialarına ilişkin kendisine destek veren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sözlerine ilişkin açıklama yaptı.

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Soylu, "Ülkemize, devletimize ve milletimize hizmet etmenin şerefini, izzetini bugün bir kez daha bize yaşatan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli büyüğüme saygılarımı sunuyorum. Allah başımızdan eksik etmesin.. Allah razı olsun" ifadelerini kullandı.

BAHÇELİ DESTEK VERMİŞTİ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile hakkında suç örgütü lideri Ayhan Bora Kaplan ile ilişkileri olduğu iddia edilen eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya sahip çıkmış, "Milliyetçi Hareket Partisi vefanın ve siyasi ahlakın bir gereği olarak Sayın Süleyman Soylu’nun sonuna kadar arkasındadır" ifadelerini kullanmıştı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.