Sosyal medyada “plastik şerit” tartışması

Sosyal medyada “plastik şerit” tartışması

Çevreci doktorun, bisikletçilerin kaybolmaması için konulan plastik şeritleri kaldırması tartışma yarattı.

Sosyal medyada Nevit Dilmen adlı bir vatandaş, Polonezköy tabiat parkında bulunan bisiklet markası Salcano’ya ait plastik şeritleri toplayıp Salcano firmasını etiketliyerek “Polonezköy tabiat parkında Salcano Bisiklet’in doğaya bıraktığı plastik çöpleri topladık” mesajını paylaştı.

Bunun üstüne Salcano Bisiklet’in hesabından yapılan paylaşımda ise şöyle denildi:

“İlgi ve duyarlılığınız için teşekkürler fakat parkurdaki işaretler 8 Ağustos tarihinde yapılacak Türkiye Şampiyonası’nda sporcuların antrenman yapması kaybolmaması içindi. Yarışa iki gün kala daha fazla işaret olması için şeritlenecek ve yarış sonrası tüm şeritler toplanacak.”

İlgi ve duyarlılığınız için teşekkürler fakat parkurdaki isaretler 8 Ağustos tarihinde yapılacak Türkiye Sampiyonasında sporcuların antrnman yapması kaybolmamasi içindi. Yarisa iki gün kala daha fazla işaret olması için seritlenecek ve yaris sonrası tüm şeritler toplanacak.

— SALCANO (@SalcanoBisiklet) July 22, 2021

Nevit Dilmen ise Salcano’ya cevap olarak “Yarışacak olmanız o tabiat parkını size ait kılmaz. Başkaları da var. Sadece manzarayı izleyen. Sadece fotoğraf çeken. Sessizce yürüyen” mesajını paylaştı.

 

Yarışacak olmanız o tabiat parkını size ait kılmaz.

Başkaları da var.

Sadece manzarayı izleyen.

Sadece fotoğraf çeken.

Sessizce yürüyen. pic.twitter.com/G3anycXXcG

— Nevit Dilmen (@NevitDilmenTR) July 22, 2021

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.