Siirt’te skandal

Siirt’te skandal

Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde skandal bir olay yaşandı. Hayatını kaybeden bir vatandaş su olmadığı için saatlerce yıkanamadı. Aile tankerden getirdiği su ile cenazeye yıkadı.

Siirt’te yaşanan su sorunu mağduriyete neden oldu. Kentte yaz aylarının başladığı ilk günlerden beri başlanan susuzluk devam ediyor. Vatandaşlar önlem almayan Siirt Belediyesi’ne tepkili.

Kovalarla getirilen suyla yıkandı

Edinilen bilgilere göre dün Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sular kesildi. Hastanede hayatını kaybeden bir vatandaş, suların kesilmesi nedeniyle cenaze saatlerce bekledi. Ardından cenaze kovalarla taşınan suyla yıkandı.

'Tankerlerden su getirdik'

Siirtli bir vatandaş sosyal medyada paylaştığı videoda, “Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesinde su olmadığı için cenazemizi yıkayamıyoruz. Bakın tankerlere su getirdiler. Cenaze yıkamak için tankerlerden su dolduruyoruz. Saat 04.00’dan beri bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.