Seyranoğlu Youtube Kanalından istek hattı başlattı

Seyranoğlu Youtube Kanalından istek hattı başlattı

Hakkarili dengbêj İsmail Seyranoğlu, YouTube kanalından “Evde Kal, İstek Parça İste” programı başlattı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Dünya’da ve Türkiye'de siyaset, sanat, spor camialarının önde gelenlerinin  “Evde Kal” çağrısına bir destekte Hakkarili Dengbej İsmail Seyranoğlu'ndan geldi.

Seyranoğlu sosyal medya hesabından "Evde Kal" çağrısına "Evde Kal, İstek Parça İste" çağrısıyla destek verdi.

İlk parçasını bu zorlu süreçte insanlık için büyük bir mücadele veren tüm sağlık çalışanları için okuyacağını ifade eden Seyranoğlu, tüm sevenlerini evlerinde kalmaya davet etti.

Seyranoğlu, "insanlığın acı ve zor günlerden geçtiği bu süreçte bizde sevenlerimizi yanlız bırakmak istemedik. Evlerinde kendilerini izole eden sevenlerimizin evde sıkılmaması için onlardan istek parça alıp imkanlarım doğrultusunda sosyal medyam aracılığıyla isteklerini yerine getirmeye çalışacağım. Bu süreci elbette birlikte aşacağız. Sabırlı ve tedbirli olmalıyız" dedi.

İSTEK MESAJ HATTI; 0552 603 6530 İnstagram; ismail_seyranoglu ve Facebook İsmail Seyranoğlu.

YOTUBE KANALI İÇİN TIKLAYIN

https://www.youtube.com/channel/UCjOICE3XqHeW-rVHcLP-92g/videos

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum