Şemdinli’de bahar temizliği başladı

Şemdinli’de bahar temizliği başladı

Şemdinli’de havaların ısınması ve karların erimesi sonrasında cadde ve sokaklarda oluşan çöp yığınlarını temizleme çalışmaları hızla devam ediyor.

Şemdinli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçede karların erimesi ve havaların ısınması ile birlikte cadde ve sokaklarda ortaya çıkan çöp ve külleri temizliyor. Hafta içi ve hafta sonu mesai gözetmeksizin çalışmaları yürüten belediye ekipleri, mahalleleri çöplerden arındırıyor. 

"Şemdinli için çalışmalarımız devam edecek"

Yapılan çalışmalar ile ilgili kısa bir açıklama yapan Şemdinli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü, şu ifadeleri kullandı:

"İlçede başlatmış olduğumuz temizlik seferberliği aralıksız bir şekilde eş zamanlı olarak birçok mahallede devam ediyor. İş makinelerinin temizlediği alanların yanı sıra mıntıka temizliği de yapmaktayız. Bu şehir hepimizin, hepimiz sahip çıkmalıyız. Çevremizi kirleterek sağlığımızı da tehlikeye attığımızı unutmamalıyız. Biz ekip olarak üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımız da üzerlerine düşeni yaparsa sıkıntımız kalmaz inşallah. Akşam saat 23.00’ten önce ve sabah saat 08.00’den önce çöplerimizi çöp noktalarına bırakalım ki ekipler alabilsin. Belirlenen saatler dışında çöp dökmek yasak ve yasal işlem gerektirmektedir. Bu konuda vatandaşlarımızın daha dikkatli olmalarını rica ediyoruz. Küllerin yeri sokak ve caddelerimiz değildir. Belirlenen kül dökme yerleri var. Halk sağlığını tehlikeye atabilecek olumsuzlukları önlemek, daha temiz ve düzenli bir Şemdinli için bu çalışmalarımız tüm mahallelerde devam edecek" ifadelerini kullandı.

A-17

B-25

D-22

C-19

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.