Şanlıurfa ve Mardin’de altı kişi yaşamını yitirdi

Şanlıurfa ve Mardin’de altı kişi yaşamını yitirdi

Mardin ve Şanlıurfa valilikleri, sınır ilçelerini hedef alan havan ve roketatar saldırılarında altı kişinin öldüğünü açıkladı.

Şanlıurfa Valiliği, Akçakale ve Ceylanpınar'a düşen havan topları sonucu aralarında dokuz aylık bir bebek ve 11 yaşında bir çocuğun da bulunduğu üç kişinin yaşamını yitirdiğini, 45 kişinin de yaralandığını açıkladı. Mardin Valiliği ise Nusaybin'de üç kişinin hayatını kaybettiğini, 24 kişinin yaralandığını belirtti

Şanlıurfa’da Akçakale ve Ceylanpınar’a düşen havan topları sonucu üç kişi yaşamını yitirdi. Hayatını kaybedenler arasında 9 aylık bir bebek ve 11 yaşında bir çocuk da bulunuyor. Şanlıurfa'daki yaralı sayısı da 45 olarak açıklandı.

Mardin Valiliği ise Nusaybin'e düşen havan mermileri sonucu üç kişinin yaşamını yitirdiğini, 24 kişinin de yaralandığını açıkladığını aktardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.