SAMSUNG Beyaz Eşya bayisi artık Hakkari'de!

SAMSUNG Beyaz Eşya bayisi artık Hakkari'de!

Hakkari’de uzun yıllardır esnaflık yapan Hamdullah Çelebioğlu yoğun talep üzerine kentin ilk SAMSUNG bayiliğini açarak beyaz eşya sektörüne yeni bir soluk kazandırdı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

SAMSUNG Beyaz Eşya Mağazası Hakkari Bulvar Caddesi no:40 adresinde faaliyete geçti. 
Halkın yoğun talebi üzerine açılan mağaza ile ilgili bilgi veren iş yeri sahibi Hamdullah Çelebioğlu ‘Halkımız istedi biz açtık’ diyerek televizyondan, çamaşır makinesine, fırından buzdolabına, Ocaktan küçük ev eletlerine, her türlü beyaz eşyayı uygun fiyata bir arada bulmanın mümkün olduğunu ve beyaz eşya sektöründe iddialı olduklarını söyledi. 

Felix, Stilevs, Arzum, Arnica, Philips, Bloue hours, House, Tefal gibi dünya markaların bulunduğunu dile getiren Çelebioğlu, Mağazamızda mevcut olmayan ürünler de talep üzerine sipariş edebiliriz' dedi.

img_1074.jpgimg_1111.jpgimg_1101.jpg1-581.jpg54.png2-532.jpg

01-145.jpg

kucuk1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
8 Yorum